Yatırımsız Net Gelir




Merhabalar ;

Facebook grubumuzda bir arkadaşımızın yapmış olduğu kazanç paylaşımı hoşuma gittiğinden dolayı burada paylaşıyorum iyi okumalar dilerim.

Merhaba arkadaşlar Bu postda size yatırımsız nasıl ne çok ne az kazana bileceğinizi anlatıcam . İlk önce yukarıdaki linki tıklayarak siteye giriş yapıyoruz Daha sonra ise açılan pencerede emailimizi yazıyoruz ve yandakı butona tıklıyoruz .

 Bundan sonra ise e-mailinize bir doğrulama linki gelicek . Ona tıklayın ve hesabınızı doğrulayın . Ancak o emailde пароль: yazan yerin yanında sizin geçici şifreniz olucak . 

Onu kopyalayın ve siteye gerin dönün . Daha sonra sol üstde bulunan Настройки yerine gelin . Orada 2ci sekmeye gelin . 3 tane yer görüceksiniz . 1 ci yere kopyaladığınız şifreni , ikinci ve üçünçü yere ise yeni şifrenizi yazıp altta bulunan kaydet butonuna tıklayacaksınız ve artık hesabınız hazır . Şimdi ise kazanmaya geçelim . Kazanmak için mobil uygulamayı yüklüyorsunuz ve size reklam bildirimi geliyor . Buna dikkat edin reklam direk pencerede gözükmüyor yani reklam bildirimi geliyor .

 Programın en iyi yanlarından biride bu . Mesala oyunda ve ya bir şey izlerken bölmüyor sizi sadece bildirim gönderiyor . Bildirime tıklıyoruz ve en altta olan X tuşuna basıp reklamdan çıkıyoruz . Her reklam başı alacağınız miktar 0.00063 olucak . Ancak bu çok az demeyin . Kendinize bir ekip kurun . Her getirdiğiniz adamın getirdiği adamın onunda getirdiği adamın (böyle gidiyor işte 7 katman var ) para kazanacaksınız . Mesala diyelimki bir kişi sizin referans kodunuzla kayıt oldu . O kişi 50 kişiyi kendi ekibine kattı . O 50 kişidinde siz para kazanacaksınız . Umarım işinize yarar)

Üye olmak için

https://globus-inter.com/en/land/people?invite=1465871

 video olarak izlemek isterseniz buyrun 

 https://youtu.be/KKrcKVAmWIE

Umarım keyif almışsınızdır. Fikirlerinizi beyan etmekten çekinmeyin kalın sağlıcakla.

Yorumlar