Beex Coin Nedir ? Nasıl Alınır?



1- Beex Coin Nedir ?


Beex Coin Nedir?

• Beex Coin; Btcfinans.com tarafından Etherium blok zinciri üzerinde ERC-20 standartlarında 101.000.0001 (yüz bir milyon bir) adet üretilmiş yeni bir kripto paradır.
• Btcfinans.com, Güney Net iletişim Hizmetleri Ltd Şti. ‘nin kripto para borsasıdır.
• Beex Coin ‘in özelliklerini ilerleyen bölümlerde detaylı şekilde anlatacağız. Fakat üretilen yüz bir milyon bir adet Beex Coin ‘in dağıtım şekli aşağıdaki gibi yapılacaktır.

  • 20.000.000 adeti 3 yıl içerisinde Btcfinans.com kullanıcılarına hediye edilecektir,
  • 20.000.000 adeti Btcfinans.com şirket sermayesine tahsis edilecektir.
  • 61.000.001 adeti ise yine ilerleyen sayfalarda detaylandırılacak e-ticaret girişimleri ile alışveriş, seyahat ve turizm satış amaçlı web sitelerinde indirimli alışveriş sağlanmasında kullanılacaktır.
    • Beex Coin, 11 Nisan 2019 tarihi itibariyle Btcfinans.com ‘da açılacak tahta üzerinde farklı para birimleri üzerinden alınıp satılmaya başlayacaktır.
    • Beex Coin, en geç 2020 yılı içerisinde farklı Kripto para borsaları üzerinden alım satım yapılmaya başlanacaktır.
    • Beex Coin, bir ICO (Initial Coin Offering) değildir. Yani sizlerden kitle fonlaması için para talep etmez.
    • Beex Coin, Btcfinans.com tarafından kullanıcılara ücret ile satılmaz.

Beex Coin geleceğin Beet Coini olma yolunda kararlı bir şekilde arkasında BtcFinans gibi büyük bir firmanın desteği ile yükselecek. Bu noktada çok büyük bir avantajınız var ki beex coin için hemen para istenmiyor anında 100 Beex Coin elde edip kazanmaya başlamak için daha fazla geç kalmayın derim.

100 Beex Coin ile başlamak için www.btcfinans.com Buradan Hemen Üye olabilirsiniz.

Ayrıca Önemli bir nokta!

Referans linki gönderdiğiniz kişi üye olmadan site içerisindeki diğer sayfalarda dolaşırsa, referans linki aktifliğini yitirir. Bu durumda üye olan kişi referanssız üye olmuş olacaktır. Referansınız ile üye olan kişileri bu konuda uyarmanız işlem doğruluğu açısından çok önemlidir.

2- Üretilen Beex Coin ‘ler Nasıl Dağıtılacak ?


Beex Coin 101.000.001 adet üretilmiştir. Üretilen kripto paralar aşağıdaki tablodaki şartlara göre dağıtılacaktır.


beex coin nedir
beex coin nedir



beex coin
beex coin

Btcfinans Kullanıcılarına Dağıtılacak Pay :


Btcfinans.com 3 yıllık zaman dilimi içerisinde toplam 20.000.000 adet Beex Coin ‘i kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtacaktır. Bu dağıtım 4 farklı şekilde gerçekleşecektir.

a. Yeni Üyelik Hediyesi : Btcfinans.com ‘a üye olan ve hesaplarını onaylı hale getiren

  • ilk 10.000 kişiye 100 Beex Coin,
  • 10.001 ile 50.000 arasındaki kişilere 50 Beex Coin
  • 50.001 ile 100.000 arasındaki kişilere ise 25 Beex Coin hediye edilecektir.
    İlk 100.000 kişi arasında olan ve hesaplarını Gold üyelik seviyesine getiren üyelere ise ek olarak 50 Beex Coin daha hediye edilecektir.

b. Referans Sistemi Hediyesi : Mevcut kullanıcıların kendilerine özel referans linkleri ile yeni üye olan kullanıcıların, hesaplarını onaylı hale getirmeleri durumunda ana üyeye 50 Beex hediye edilecektir.

c. Referans İşlem Hediyesi : Referans ile gelen üyenin;

  • 30 Haziran 2019 ‘a kadar her 100 TL ve üzeri işleminde 1 Beex Coin,
  • 01 Temmuz 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında ise her 250 TL ve üzeri işleminde 1 Beex Coin ana üyenin hesabına eklenecektir.

d. Yarışma Hediyeleri : Btcfinans.com üzerinde düzenlenecek çeşitli yarışmalarda, kazanan üyelere çeşitli miktarlarda Beex coin dağıtılacaktır.
Dağıtılacak hediye Beex Coin adeti, yıllık dağıtılması planlanan adeti aşamaz.

Btcfinans.com Sermayesine Ayrılacak Pay :


Btcfinans.com ‘un ana firması olan Güney Net İletişim Hizmetleri Ltd.Şti. ‘nin şirket sermayesi için toplam 20.000.000 adet Beex Coin tahsis edilecektir. Bu kripto paralar 3 yıllık süreçte kullanılabilecek hale gelecektir.

Çeşitli Projeler İçin Ayrılan
Beex Coin Payı :


Beex Coin, Btcfinans.com üzerinde çeşitli şekillerde kullanılabileceği gibi ilerleyen adımlarda detaylandıracağımız yeni internet girişimlerimde ve hali hazırda çalışan birçok e-ticaret sitesi üzerinde indirimli alışveriş yapmak için kullanılacaktır. Bahsi geçen projeler için ayrılan toplam 61.000.001 Beex Coin 3 yıllık süreç içerisinde kullanıma girecektir.

3- Beex Coin Nedir? Nasıl Alınır ?


Yeni üye olan ve hesabını onaylayan ilk 10.000 kişiye 100 Beex Coin, Sonraki 40.000 kişiye 50 Beex Coin, daha sonraki 50.000 kişiye ise 25 Beex Coin ücretsiz olarak dağıtılacaktır.

İlk 100.000 üyeden hesabını bir üst onay seviyesi olan Gold Üyeliğe taşıyan her kullanıcıya 50 Beex Coin ücretsiz olarak verilecektir. Referans kodu ile yeni üyelik getiren üyelere, gelen üyenin hesabını onaylatması durumunda 50 Beex Coin ücretsiz verilecektir.

Referansla gelen üyenin 30 Haziran 2019 ‘a kadar yaptığı 100 TL ve üzeri her işleminde, 1 Temmuz 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında ise 250 TL ve üzeri her işlem için ana üyeye 1 Beex Coin hediye edilecektir.

Btcfinans.com ‘un düzenleyeceği çeşitli yarışmalarda sıralamaya giren veya katılanlara kampanya kapsamında belirtilen kadar Beex Coin hediye edilecektir.

11 Nisan 2019 tarihinden itibaren Btcfinans.com üzerinde alım satım tahtası açılacak olan Beex Coin ‘i, kullanıcıların belirlediği fiyatlardan alım yapabilirsiniz.

4- Beex Coin İle Neler yapılır ?


-11 Nisan 2019 tarihinde açılacak olan tahta üzerinden geleceğe yatırım amaçlı alım yapılabilir.
-11 Nisan 2019 tarihinden itibaren alım / satım yaparak kazanç elde edilebilir.
-2 Mayıs 2019 tarihinden itibaren 31 Aralık 2019 ‘a kadar Btcfinans.com üzerinde yapılacak işlemlerde %50 indirimle kullanılabilir.
-1 Ocak 2020 ‘den itibaren Btcfinans.com üzerinde yapılacak işlemlerde %25 indirimle kullanılabilir.
-2019 yılı sonuna kadar kurulacak ve adı daha sonra tüm kullanıcılarımıza duyurulacak olan e-ticaret sitesinden en az %10 indirimle ürün satın alabilirsiniz.
-İlerleyen dönemlerde anlaşılacak olan markaların web sitelerinde, eticaret ve seyahat amaçlı sitelerde yine en az %5 indirimle alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz.

5- Beex Coin Nedir? Ne Kazandırabilir ?


Beex Coin 101.000.001 adet üretilmiştir ve daha sonra yeniden üretimi mümkün değildir. Btcfinans.com 3 aylık periyotlarda Beex olarak kazandığı komisyon gelirlerinin %25 ‘ini yok edecektir. Buna ek olarak e-ticaret girişimlerinden elde edilecek gelirin %5 ‘i yine 3 aylık periyotlarla yok edilecektir. Yok etme işlemi Beex Coin 50.000.000 adete düşene kadar devam edecektir. Kullanılabilir adet düştükçe; iktisat teorisi gereği, kripto paranın değerinin artacağı öngörülmektedir. 2019 sonuna kadar kurulacak olan e-ticaret sitesinde, kullanıcılar cüzdanlarındaki Beex Coinler ile alışveriş yapabilecekler. Beex Coin üzerinden indirimli halde alışveriş yapmak istenildiğinde kullanım şekli şu şekilde olacaktır.

• Kullanıcı herhangi bir ürünü, Beex Coin ile almak istediğinde en az %10 indirimli olarak sahip olabilecektir.
• Kullanıcıların seçtikleri ürünü Beex ile alabilmesi için Btcfinans.com ‘a üye olması ve gerekli yönlendirmeleri takip etmeleri gerekmektedir.
• Btcfinans.com ‘dan yapılan ödeme sonrasında oluşacak olan kişiye özel hediye kuponu ile alışverişi tamamlayacaktır. Kullanıcının tekrar alışveriş sitesini ziyaret etmesine gerek yoktur.

6- Beex Coin ‘in Değerini Kim Belirliyor ?


Beex Coinler herhangi bir para birimi ile standart halde değildir. Yukarıda belirtilen şekilde kullanılacak ve fiyatı Btcfinans.com üzerinde açılacak olan tahtada kullanıcıların verecekleri alım / satım emirlerine göre fiyatlanacaktır.

7- Beex Coin ‘i Kimler Alabilir ?


Btcfinans.com ‘a üye olan ve gerekli şartları yerine getiren tüm kullanıcılara belirtilen miktarlarda Beex Coin hediye edilecektir. 11 Nisan 2019 tarihinde açılacak tahta sayesinde, Btcfinans.com ‘a üye olan ve 18 yaş üstündeki bireysel kullanıcılar, TL veya Kripto para yatırarak istedikleri miktarda ve bedelde Beex Coin satın alabilirler.

Aldıkları Beex Coin ‘leri yatırım amacıyla kendi cüzdanlarında saklayabilir, tahta üzerinden alım satım yapabilir veya geçerli olacağı web sitelerinde ürün veya hizmet almak için kullanabilirler.

8- Btcfinans.com Beex Coin ‘leri Geri Alacak Mı ?


Btcfinans.com Eylül 2019 ‘dan itibaren 3 aylık periyodlarda komisyonlardan kazanılan gelirin %25 ‘i ve e-ticaret gelirlerinden kazanılan gelirin % 5 ’i kadar Beex Coin geri alınacak ve yok edilecektir.



Btcfinans.com ve Beex Coin Yol Haritası
Btcfinans.com ve Beex Coin Yol Haritası

Beex Coin Nedir? Sorusuna verilecebilecek en geniş kapsamlı cevabı bu makalede verdik. Beex coin ile ilgili yapılacak her türlü güncelleme için de aynı şekilde bilgilendirme yapılacaktır.

100 Beex Coin ile başlamak için www.btcfinans.com Buradan Hemen Üye olabilirsiniz.

Yorumlar