İnternetten Online Para Kazanma Yolları (2022)

Bu 19 yöntemle online olarak ciddi para kazanabilirsiniz

İnternet birçok sunduğu farklı şekillerde, zam fonlarına. Küçük bir yarı zamanlı veya tam zamanlı bir iş olsun, online olarak çok şey mümkündür. İnternetten ciddi para kazanmanız için en iyi 18 yolu seçtik.

İnternetten Online Para Kazanma Yolları (2022)


1. Test ürünleri

Ürün testçileri aranıyor: Anketlerde sadece kendi fikriniz ile para kazanamazsınız, ürün incelemeleri ile de cep harçlığınızı artırabilirsiniz. Şunları yapabilirsiniz kayıt üzerinde online platformlar ve orada ürün testleri için sipariş kabul. İşte farklı kategoriler tamamen mümkündür, çünkü birçok büyük şirket, eczanelerin giyim mağazaları üzerinden teslimat hizmetlerine bishin, bu platformlarda tester / -Innen ürünlerini aramaktadır. Yorumlarınızla sadece cüzdanınıza değil, şirketlere de ürünlerini geliştirmelerinde yardımcı oluyorsunuz.


Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Ürün testçisi olarak çalışmak için herhangi bir özel gereksinime ihtiyacınız yoktur. Güvenilir bir şekilde çalışmanız ve ürünleri belirtilen kriterler için gerçekten test etmeniz önemlidir.Şirketlerin testinizle bir şeyler yapmasının tek yolu budur.

Ne kadar kazanabilirim?

Her ürün testi için platformlar tarafından ayrı ayrı ödeme alacaksınız. Çok zaman alan testler ve çok fazla zaman ayırmanız gerekmeyen testler olduğu için kesin miktar büyük ölçüde değişebilir. Şanslıysanız, bazı platformlara göre sipariş başına 50 avroya kadar mümkün. Genel olarak, ürün testleri yoluyla ayda 100 ila 200 Euro arasında cep harçlığı kazanabilirsiniz.

2. Anketler

Ücretli anketler ile internetten kolayca ve fazla çaba harcamadan para kazanabilirsiniz. Sadece çeşitli portallara kaydolun,anketleri e-posta ile alın ve ardından sadece birkaç tıklamayla para kazanın.


Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Anket doldurmak için herhangi bir özel niteliğe ihtiyacınız yoktur.Ancak, şirketler genellikle ürünlerini belirli bir hedef gruba göre ayarladığından,bazı anketler için uygun olmayabilirsiniz.Ama aynı zamanda size tam olarak uyan birçok anket de olacak.Bu nedenle,kaydolurken mümkün olduğunca çok ilgi alanı belirtmelisiniz, ardından portallar size daha fazla anket atayacaktır. 

ne kadar kazanabilirsin

Anketlerin size ne kadar para getireceği büyük ölçüde ne kadar zaman ayırdığınıza bağlıdır.Anketler, çabaya bağlı olarak ödemelerinde farklılık gösterir.Bazıları için 50 sent, diğerleri için on euro alırsınız.Anketlerle ayda toplam yaklaşık 100 ila 200 Euro kazanılabilir.

Çifte ödül kazanın!

TrendsetterClub'da anketten çıkarsanız bile ödüllendirileceksiniz. Ankete 24 saat içinde yanıt verirseniz iki kat puan kazanırsınız.

  • kolay kayıt
  • çifte ödül
  • Cari hesap, fiş veya bağış yoluyla ödeme

3. Geri ödeme promosyonları

Online alışveriş yaparak da kolayca para kazanabilirsiniz: Yeni bir top veya CD satın alıp paranızı geri alırsınız. Her şey geri ödeme promosyonlarının yardımıyla çalışır.Hangi mağazaların promosyon sunduğunu görmek için portalları önceden online olarak kontrol edebilirsiniz.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Para kazanmak, sadece önce biraz para harcarsanız burada işe yarar.Bu nedenle, bu promosyonları yalnızca yine de bir şey satın almak istiyorsanız kullanmanız bir avantajdır.Tek yapmanız gereken platformlara üye olmak ve promosyonlardan faydalanmak.

ne kadar kazanabilirsin

Ortalama olarak, mağazalar satın alma işleminiz için yüzde beş ila on beş oranında para iadesi sunar

4. (online) özel ders verin

Özel ders, özellikle lise öğrencileri için en popüler yarı zamanlı işlerden biridir. Özel ders için mutlaka öğrencinize gitmeniz gerekmez; ders vermek online olarak da mümkündür. online ders vermenizi kolaylaştıranbirkaç görüntülü sohbet programı vardır. Örneğin ekranınızı paylaşarak materyalleri de iyikullanabilirsiniz. Görevlerin gönderilmesi bilesorun değil.


Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Ders verebilmek için, bir veya daha fazla ders konusuna iyi derecede hakim olmanız gerekir.Bilginizi başkalarıyla paylaşmakta iyi olmanız da önemlidir.Özel online eğitim biçimi için bir dizüstü bilgisayara ve sabit bir internet bağlantısına ihtiyacınız var. Aynı şey öğrenciniz için de geçerli.

ne kadar kazanabilirsin

Prensip olarak, ders vermek için saatlik ücretinizin ne kadar yüksek olduğunu kendiniz belirleyebilirsiniz. Uygun miktar durumunuza bağlıdır. Öğrenci olarak, saat başına on avroya kadar talep edebilirsiniz.Abitur'unuzu zaten geçtiyseniz ve okuyorsanız, saatlik ücret 15 Euro ve daha fazlası da uygundur. Öğrenci olarak para kazanmak istiyorsanız, özel ders özellikle yarı zamanlı bir iş olarak uygundur.

5. Üniversite ödevlerini gönderin

İnternetten para kazanmak elbette cep telefonuyla da çok uygun. Örneğin Red Thread uygulaması, işletme öğrencilerinin öğrenmesine yardımcı olmayı kendisine hedef olarak belirledi ve size işletme çalışmaları konusunda görevler ve çözümler sunma fırsatı sunuyor.Bunun için kolayca para kazanabilirsiniz.

Ödevleri Red Thread'e gönder

İşletme öğrencisi misiniz ve bilginizle para kazanmak mı istiyorsunuz? Red Thread, işletme öğrencilerinin sadece ödev göndermelerini ve para kazanmalarını sağlayan bir öğrenme uygulamasıdır!

  • ✅ Görev ve çözüm başına 50 ct
  • ✅ 24 saat içinde ödeme
  • ✅ Her üniversiteden görevler

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Sadece bir ön koşula ihtiyacınız var: İşletme diploması almalısınız.Hangi üniversitede ve hangi yarıyılda okuduğunuzun bir önemi yok. Uygulama çok çeşitli kurs içeriğini kapsadığından, gönderdiğiniz görevlerin hangi modülle ilgili olduğu önemli değildir.

Ne kadar kazanabilirim?

Görevleri ve çözümleri gönderdikten sonra, 24 saat içinde kontrol edilecektir.Ve sonra paranızı alacaksınız: görev ve çözüm başına 50 sent.

6. Uygulamalar: mikro işler ve tıklama çalışanları

Uygulamalarla bile  çok kolay para kazanabilirsiniz. Sizi cep telefonunuza davet ediyor ve anında kazanç potansiyelinin görüntülenmesini sağlıyorsunuz. Paranızı tam olarak nasıl kazandığınız, uygulamadan uygulamaya farklılık gösterir. Size mikro işler veren uygulamalar var.Size bölgenizde hangi işlerin mevcut olduğunu gösterirler , örneğin reklam afişlerinin fotoğraflarını çekmek gibi. Bu işleri üstlenirseniz, ek olarak birkaç avro kazanacaksınız. Clickworker olarak iş tamamen aynı şekilde çalışır.Sen almak küçük görevler ve projeler kalıcı onlar tarafından istihdam edilmeden şirketlerden. Bu nedenle var özel Clickworker uygulamaları, ancak belirli platformlar aracılığıyla da iş  arayabilirsiniz.


İpucu

Anketler ve mikro işler için, mümkün olduğunca çok sayıda portal ve uygulamaya kaydolmanız önerilir.Bu, daha fazla anket ve iş alma şansınızı artırır.


Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Bu tamamen işe bağlı.Fotoğraf çekmek istiyorsan iyi bir (cep telefonu) kamerasına ihtiyacın var, metin yazarı olarak mikro bir işe giriyorsan iyi yazabiliyor olmalısın.Böylece kendinize uygun işleri kolayca seçebilirsiniz.

ne kadar kazanabilirsin

Ücretiniz de burada çok bireyseldir. Bununla birlikte, genellikle, bir mikro iş için yalnızca küçük eurolara sent alırsınız.Bu yüzden para kazanmak için çok fazla mikro iş almalısınız.


online para kazanma: bir bakışta tüm seçenekler

Çevrim içi para kazan Gereksinimler Kazanç potansiyeli zaman harcama
Test ürünleri İlgili ürünlerle ilgili deneyim orta orta
Anket Numara orta küçük miktar
(online) özel ders Bilgi aktarabilir yüksek yüksek
Uygulamalar Uygulamaya bağlı olarak farklı düşük küçük miktar
Geri ödeme promosyonları Önce para harca orta küçük miktar
Bilgisayar oyunlarını test etme Bilgisayar oyunları alanında ilgi orta orta
online bit pazarı müzakere Becerileri orta orta
Fotoğraf satmak İyi (cep telefonu) kamera, güdüler için göz düşük orta
Bitcoinler Bitcoinler için uzman bilgisi, başlangıç ​​sermayesi yüksek orta
Bağlı pazarlama Sosyal medyada veya diğer platformlarda geniş topluluk yüksek yüksek
arkadaşlar tavsiye Numara orta küçük miktar
Youtube Yaratıcı içerik, çok sayıda tıklama yüksek yüksek
etkileyici Büyük topluluk yüksek yüksek
Oyuncu En az bir bilgisayar oyununda profesyonel orta yüksek yüksek
Sanal yardım İlgili müşteriye bağlı olarak orta yüksek
Programlama ve web tasarımı Bilgisayar bilimlerinde uzmanlık orta ila yüksek yüksek
online kurslar verin Popüler bir konuda uzman orta yüksek
metin yazma İyi yazım ve noktalama işaretleri orta yüksek

7. Arkadaşlara bakın

Bu seçenekle, kendi başınıza hiçbir şey yapmanız bile gerekmez. Daha ziyade, belirli teklifleri kullanan arkadaşlarınızla ilgilidir. Arkadaşlarınızı tavsiye ederseniz birçok şirket ödül sunar.Bunlara örneğin cari hesaplar, elektrik sağlayıcıları veya online mağazalar dahildir. Çoğu zaman, her şey arkadaşlarınıza gönderdiğiniz bir tavsiye bağlantısı aracılığıyla çalışır.Örneğin, bu bağlantı aracılığıyla bir şey satın alırlarsa, bunun için para veya başka bir bonus alırsınız.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Çoğu sağlayıcıda, arkadaşlarınızı tavsiye etmek ve bunun için bir bonus almak için kendiniz bir müşteri olmanız gerekir. Bu nedenle, her şeyden önce, bir arkadaşınızı tavsiye etmek için ikramiye olup olmadığını öğrenmek için elektrik sağlayıcınıza veya bir bankaya danışın. Aksi takdirde, tavsiye edilen arkadaşlar için para alabileceğiniz birçok online teklif bulacaksınız. 

ne kadar kazanabilirsin

Tabii ki, kazancınız her zaman bireysel tekliflere bağlıdır.İle cari hesaplar yapabilirsiniz kazanmak kadar 75 Euro ile bir sevk arkadaşımla o elektrik sağlayıcıları da olabilir 50 ila 100 Euro.Arkadaşlarınızın hemen yeni bir hesaba ihtiyacı yoksa, onlara para iadesi olan online mağazaları önerebilirsiniz. Burada , arkadaşınızın yaptığı her satın alma işlemi için yüzde 10'a varan geri ödeme alırsınız.Ve tabii ki arkadaşlarınız geri ödemelerini almaya devam edecek.

8. Bilgisayar oyunlarını test edin

Ürün test cihazları yalnızca en yeni elektrikli süpürge veya popüler parti aygıtı için mevcut değildir. Ayrıca ürünleri online olarak test edebilir ve para kazanabilirsiniz: bilgisayar oyunları oynayarak. Çünkü piyasaya sürülmeden önce onların da test edilmesi gerekiyor.Ancak bir oyun testçisi olarak, mesele sadece biraz kumar oynamak değildir. Aksine, işiniz hatalara dikkat etmektir.Oyunda herhangi bir bug var mı? Are talimatları belirsiz ? İş ilanları genellikle doğrudan oyun üreticilerinden online olarak yayınlanır.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Bilgisayar oyunlarına aşina olmalısınız.Belirli bir oyun hakkında çok şey bilmekten daha az. Aksine, bilgisayar oyunlarını test etmek, bu alanda belirli bir ilgi gerektirir.Sen gerektiğini daha sık oyun oynamak ve önemli olduğunu biliyorum. Analizinizi çok dikkatli yapmanız ve iyi konsantre olmanız da önemlidir.Son olarak, tabii ki oyunu çalıştırmak için bir bilgisayara da ihtiyacınız var.

ne kadar kazanabilirsin

Ücret farklılık oyun üreticisine bağlı. Genellikle,yedi ila 15 avro arasında olan saat başı ödeme alırsınız.Bazen bilgisayar oyununda hatalar bulursanız ekstra para da vardır. 

9. online Bit Pazarı ve Amazon FBA

İnternetten para kazanmanın bir başka yolu da artık ihtiyacınız olmayan şeyleri satmaktır. Örneğin, gardırobunuzu düzenleyin veya bodrumda eski hazineleri arayın. Bir fotoğraf ve küçük bir açıklama ile eski eşyalarınızı kolayca yükleyebilir ve çeşitli bit pazarlarında online olarak satabilirsiniz. Kendinizi lojistikten kurtarmak istiyorsanız, Amazon ürünleri depolama, paketleme ve ayrıca gönderme imkanı sunar.Hizmetin adı Amazon FBA'dır. Satış reklamlarınızı Amazon'a yükler yüklemez, seçeneği belirleyip Amazon'a gönderebilirsiniz.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Eski eşyalarınızla vedalaşmalısınız, bu yüzden eşyalarına çok bağlı biri olmamalısınız.Ayrıca, alıcıyla pazarlık yaparken dolandırılmamak için eşyalarınızın hala ne kadar değerli olduğunu önceden öğrenmeniz önerilir.Bu nedenle, müzakere becerileri bir avantajdır. Satışa güvenle yaklaşmalı ve eşyalarınıza ikna olmalısınız.Böylece her şey için en iyi fiyatı pazarlık edebilirsiniz.

ne kadar kazanabilirsin

Sonunda ne kadar para kazanacağınız, büyük ölçüde ne kadar ve ne tür satılık şeylere sahip olduğunuza bağlıdır. Genel olarak, sınır yoktur. Kaliteli giyim, mobilya veya bilgisayar oyunları ile birkaç yüz Euro kazanabilirsiniz. 


İpucu

Bir satış platformunda satış yapmak sizin için çok zor ve mümkün olduğunca çabuk para kazanmayı mı tercih ediyorsunuz ? O zaman eski eşyalarınızı da sözde satın alma hizmetiyle sunabilirsiniz. Orada hemen öğrenebilirsiniz sizden satın alınmıyor ne kadar olmadığını ve için. Portallar daha sonra eşyalarınızı satar.


10. Fotoğraf satmak

Boş zamanlarında fotoğraf çekmeyi sever misin ? Ardından hobinizden online olarak para kazanabilirsiniz.Sözde stok fotoğraf platformları bunu mümkün kılıyor.Orada fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz ve başkaları bunları örneğin bir web sitesi için bir ücret karşılığında indirebilir.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Fotoğraflarınız için profesyonel ekipmana ihtiyacınız yok.Fotoğrafların iyi kalitede olması için genellikle iyi bir kameraya sahip bir cep telefonu yeterlidir. Ancak iyi motiflere ve yaratıcı fikirlere göz atmalısınız.Sonuçta, mesele şu ki, müşteriler sunulan tüm fotoğraflardan sizinkini seçiyor.

ne kadar kazanabilirsin

Fotoğraflarınız indirildiğinde genellikle yalnızca sent alırsınız.Burada çok para kazanmak için bu portallarda farklı konu alanlarından mümkün olduğunca çok fotoğraf sunmalısınız.

Ayrıca kendi fotoğraflarınızla online para kazanabilirsiniz. Daha sonra bunları stok fotoğraf platformlarında satabilirsiniz. | Fotoğraf: nortonrsx / Getty Images

11. Bitcoin ticareti yapın

Eski moda tasarruf güvenilen bankada bir hesapta artık bugünlerde iyi çalışıyor. Faiz oranları düşük ve para kazanmak yerine değer kaybediyor. Paranızı online ortamda daha karlı bir şekilde yatırmanın birkaç yolu vardır.Hisse senedi işine ek olarak, bu öncelikle kripto para ticaretidir. Özellikle Bitcoin son yıllarda değer kazandı. 


bilgi

Bitcoin ile para kazanmak teoride çok basit bir şekilde çalışır: Bitcoin'i mümkün olan en düşük fiyattan alır ve daha değerli olduğunda tekrar satarsınız.O zaman fark sizin kârınızdır. Ancak, çoğu zaman çoğu kişinin önceden tahmin edemediği fiyat dalgalanmaları olduğundan, bu pratikte o kadar kolay değildir.


Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Eğer girmeden önce Bitcoin ticaret, sen gerektiğini yoğun onunla başa. Her şeyden önce, Bitcoin'in geçmişte nasıl geliştiğini, yatırımla ilgili hangi olasılıkların olduğunu ve para biriminin gerçekte nasıl çalıştığını kapsamlı bir şekilde araştırın.Ek olarak, öncelikle yatırım yapabileceğiniz belirli bir başlangıç ​​sermayesine ihtiyacınız var. 

Ne kadar kazanabilirim?

Ya hep ya hiç: Bitcoin ile para kazanmak söz konusu olduğunda neredeyse her şey mümkün. Başlangıçta yatırım yapan yatırımcılar şimdi bin kat değere sahip olabilir.Ancak tüm paranızı da kaybedebilirsiniz. Örneğin 2017'de Bitcoin'in değeri sadece birkaç gün içinde neredeyse yarı yarıya azaldı. Bu yüzden online para kazanmanın bu yolu için çok risk almalısınız.

12. Satış Ortaklığı Pazarlaması

Para kazanmak için sosyal medya kanallarınızı veya diğer online varlıklarınızı da kullanabilirsiniz.Tek yapmanız gereken farklı ürünlerin reklamını yapmak.Her şeye bağlı kuruluş pazarlaması denir.Bunu yaparken, içeriğinizle eşleşen ürünleri veya mağazaları bağlarsınız. Bunu örneğin Facebook'ta veya kendi blogunuzda yapabilirsiniz. Bir izleme kodu yardımıyla şirket, bağlantıyı kaç kullanıcının tıkladığını görebilir. Her tıklama için ödeme alırsınız

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Büyük bir topluluk burada bir avantajdır. Kanallarınıza abone olan veya blogunuzu okuyan ne kadar çok kişi olursa, şirketlerin size bu para kazanma fırsatlarını sunma olasılığı o kadar artar. Sen de daha fazla kazanmak bağlantı daha sık tıklandığında. Ancak içeriğinizin bağlantı verdiğiniz şirketlere uygun olduğundan emin olmalısınız.Bu aynı zamanda her şeyi topluluğunuz için daha özgün hale getirir. 

ne kadar kazanabilirsin

Tıklama başına ne kadar para alacağınız firmadan firmaya farklılık göstermektedir. Bu nedenle burada da genel bir maaşın adını vermek zor. Kesin olan bir şey var: Bağlantıyı ne kadar çok kişi tıklatırsa o kadar çok para kazanırsınız

13. YouTube 

YouTube ile online olarak iyi para kazanabileceğiniz iyi bilinmektedir.İle olsun güzellik ürünleri gibi, Dagi Arı ve Bibis Güzellik Sarayı, örneğin, ya da birlikte Gronkh gibi oyun. Hepsi tam zamanlı YouTuber'lar. Ama hemen sahnede bir yıldız olmak zorunda değilsin. Daha az abone/abone ve tıklamayla bile YouTube'unuzla bakiyenizi iyileştirebilirsiniz.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

YouTube'da para kazanmanın en önemli yanı:İyi içeriğe ihtiyacınız var.Bu nedenle, kanalınızda hangi temel konuları ele almak istediğinizi, hangi konularda iyi olduğunuzu ve izleyicilerin de ne istediğini önceden düşünün.Ayrıca kendinizi diğer YouTuber'lardan ayırdığınızdan ve özel bir şeyler sunduğunuzdan emin olmalısınız.Videolarınıza mümkün olduğunca çok kişinin dikkatini çekmek de önemlidir.Topluluğunuz ne kadar büyük olursa, YouTube ile o kadar çok para kazanabilirsiniz. 

ne kadar kazanabilirsin

Videolarınızın tıklanma sayısı, YouTube'daki gelirinizin miktarı için belirleyicidir. Ancak 1000 tıklama için sadece bir euro var.Bu nedenle, işin buna değmesi için, çok sık tıklanan çok sayıda video üretmeniz gerekir.Bu nedenle birçok YouTuber para kazanmak için başka bir fırsattan yararlanır: ürün yerleştirme. Videolarınızda yeni ürünler tanıtıyorsunuz ve onlar için üreticiden ödeme alıyorsunuz.Elbette, videolarınızı izlemek için mümkün olan en geniş topluluğa da ihtiyacınız var.

Kamera önünde olmayı sever misin? O zaman sadece YouTube videolarıyla para kazanın. | Fotoğraf: Chaay_Tee / Getty Images

14. Etkileyici olun

Ancak sadece YouTube platformunda değil, kendi fikirlerinizle para kazanabilirsiniz. Bir influencer olarak bunun için hemen hemen her sosyal medya platformunu kullanabilirsiniz.İster Facebook, Instagram ya TikTok - ana şey olmasıdır tıklama sayıları doğru. Etkileyici olarak, içeriğinizle büyük bir topluluğa ilham veriyorsunuz.Şirketler de bunu kendileri için kullanmak istiyor ve bu nedenle influencerlar aracılığıyla pazarlamaya çok para harcıyorlar. Her şey yalnızca bağlı kuruluş pazarlaması veya YouTube'daki ürün yerleşimleri gibi şirketin ürünleri aracılığıyla işe yaramaz, bunun çok ötesine geçer. Şirketler başlıyor, örneğinInfluencer'larla tüm kampanyaları ve bunları reklamlarınıza entegre edin


bilgi

Başarılı influencerların öne çıkan örnekleri, TikTok platformu üzerinden müzik videolarıyla ünlenen ikizler Lisa ve Lena'dır. Instagram'da 15 milyondan fazla abonesi var.Lena Gercke ve Stefanie Giesinger gibi modeller artık sosyal medyadaki geniş topluluklarını para kazanmak için de kullanıyor.


Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

YouTube'a benzer şekilde, diğer platformlarda bir etkileyici olarak, inandırıcı olması gereken içeriğinizdir. Etkileyici olarak, kendinizi bir marka yaparsınız.Bu nedenle, neyi temsil etmek istediğinizi önceden düşünmelisiniz.Ayrıca çeşitli sosyal medya platformlarını tanımalı ve hangi formatların hangi ağda çalıştığını bilmelisiniz. 

ne kadar kazanabilirsin

Yine, para kazanmak söz konusu olduğunda, topluluğunuz en önemli şeydir. Ne kadar çok takipçiniz olursa o kadar çok para kazanabilirsiniz. Çünkü: Popülaritenizle birlikte şirketler tarafından influencer pazarlaması için kullanılma şansınız artar. Etkileyici olarak başarılıysanız, ayda birkaç bin Euro kazanabilirsiniz.

15. Oyuncu olun

Bilgisayar oyunlarına olan tutkunuzla sadece YouTube'da tanınmakla kalmaz, aynı zamanda profesyonel bir oyuncu olarak internetten de para kazanabilirsiniz. Bilgisayar oyunları artık gerçek bir meslek haline geldi.Çünkü: e-spor giderek daha popüler hale geliyor ve bu nedenle cazip para ödüllü birçok yarışma var

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Bu soruya çok kolay cevap verilebilir: En az bir bilgisayar oyununa gerçekten çok iyi hakim olmanız gerekir. Ve (neredeyse) herkesten daha iyi. Profesyonel oyuncu sahnesinde gerçekten bir yer edinmenin tek yolu budur. Ve tıpkı gerçek sporda olduğu gibi, e-spor da şu anlama gelir: tren, tren, tren. Yaklaşık var sürekli iyileştirilmesi. Başlangıç ​​olarak öncelikle online olarak kendinize dikkat çekmelisiniz, örneğin Twitch gibi platformlarda düzenli olarak canlı yayın yapın ve becerilerinizi gösterin. Bu size acentelerin sizi fark etme ve imza atma şansı verir.

ne kadar kazanabilirsin

Dünya sıralamasının zirvesinde, profesyonel bir oyuncu olarak büyük bir turnuvayı kazanarak hızla milyoner olabilirsiniz.Ama sadece birkaçı başarılı olur. Ayrıca profesyonel oyuncusu olarak istihdam edilebilir en futbol kulüpleri ve FIFA oynamak için 10.000 € bir ay. Sektörde bir yer edinirseniz, onunla gerçekten zengin olabilirsiniz. Profesyonel oyuncu alanında yeni başlayan biri olarak, başlangıçta örneğin daha küçük turnuvalara katılabilirsiniz.Electronic Sports League da sunmaktadır turnuva amatör oyuncular için neredeyse her gün. Para ödülü arasındaki ortalama yoktur50 ve 300 Euro.

16. Sanal yardım

Tam zamanlı online para kazanmanın bir başka yolu da sanal asistan olarak çalışmaktır.Adından da anlaşılacağı gibi, şirketlere veya özel kişilere bireysel görevlerde yardımcı oluyorsunuz, örneğin. Bunu kişisel olarak sitede değil, istediğiniz yerde yaparsınız çünkü iletişim internet üzerinden gerçekleşir. Randevuları koordine etmekten muhasebe ve araştırmaya kadar sanal yardımın gerekli olduğu birçok konu alanı vardır.Becerilerinizi belirterek çeşitli iş portallarına sanal asistan olarak kaydolabilir ve böylece şirketler tarafından bulunabilirsiniz.

Hangi gereksinimlere sahip olmalıyım?

İhtiyacınız bir dizüstü bilgisayar ve iyi bir internet bağlantısı. O zaman temel olarak işe başlayabilirsiniz. Ancak bazı işler için, örneğin muhasebe gibi alanlarda önceden bilgi sahibi olmanız gerekir.Bu nedenle, her zaman gereksinimleri karşıladığınızdan emin olun. 

Ne kadar kazanabilirim?

Genellikle saatlik ücretinizi kendiniz belirlersiniz. Her zaman tam aktiviteye bağlıdır. Profesyonel olduğunuz ve deneyiminizle puan kazanabileceğiniz işler için, işiniz için saat başına 20 Euro ve daha fazla ücret alabilirsiniz. 

17. Programlama ve web tasarımı

Programcılar ve web tasarımcıları da öncelikle İnternet üzerinde çalışırlar.Bu işte web siteleri oluşturacak, programlama dillerine aşina olacak ve yazılım konusunda uzman olacaksınız. Sanal yardım işine benzer şekilde, çeşitli web sitelerinde becerilerinizi sunabilir ve böylece şirketler tarafından bulunabilirsiniz.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Bu iş için uzmanlık bilgisine ihtiyacınız var.Bilgisayar bilimi alanında bir derece veya çıraklık eğitimini tamamlamış veya en azından programlama ve web sitesi oluşturma konusunda çok fazla deneyime sahip olmalısınız. 

ne kadar kazanabilirsin

Burada da işinizin ne kadar değerli olduğuna siz karar verirsiniz. Büyük şirketler için çalışan deneyimli programcılar genellikle 40 Euro ve daha fazla saatlik ücret alırlar. Sadece bir saat sürebilen bireysel işler için size ödeme yapılacağına dikkat edilmelidir. Yani bu saatlik ücretle 40 saatlik bir haftayı kabul edemezsiniz.

18. online kurslar verin

Öğretim şimdi de sorunsuz online çalışır. Belirli bir konuyu çok iyi biliyor musunuz? Yoksa yemek pişirmede, Excel kullanmada veya İngilizce konuşmada özellikle iyi misiniz ? Daha sonra kendi online kursunuzla para kazanın. Kurslarınızı geniş bir topluluğa ücretsiz olarak sunabileceğiniz birkaç platform var.Daha sonra öğrencilerinize her şeyi video, canlı veya kayıtlı olarak öğretebilirsiniz.

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Bir konu alanında uzman olmalısınız.Bu yüzden yolunuzu o kadar iyi bilmelisiniz ki, başkaları sizden bir şeyler öğrenebilsin. Bu alanı bulduktan sonra, bilgiyi en iyi nasıl iletebileceğinizi düşünmeniz önemlidir.Sonuçta, bu öğrencilerinizin sizi anlamasıyla ilgili.Onlara anında yardım edemeyeceğiniz de sizin için açık olmalıdır.Özellikle kayıtlı derslerde açıklamalarınız özellikle anlaşılır olmalıdır.

ne kadar kazanabilirsin

Kazançlarınız, kurslarınıza kaç katılımcıyı ikna edebileceğinize ve onlara hangi fiyattan teklif ettiğinize bağlıdır. Konu da bir rol oynar. Daha şarj edebilirsiniz için özellikle rağbet gören veya başkaları için daha karmaşık konularda. Bir ders saati on veya 100 Euro'ya mal olabilir.Kesin fiyatlandırma size kalmış.

19. Metin yazın

İnternetten sadece fotoğraflarınızla değil, yazılarınızla da para kazanabilirsiniz.Örneğin serbest yazar olarak, şirketler ve web sitesi operatörleri için ürünleri için metinler yazabilirsiniz. Bu tür siparişlerin verildiği bazı online portallar vardır. 

Hangi gereksinimlere sahip olmalısınız?

Yazarak para kazanmak için metinlerinizin müşterilerinizin gereksinimlerini karşılaması gerekir.Bu kesinlikle doğru noktalama ve imla içerir.Ayrıca, bir müşteri için yazıyorsanız, yazı stilinizi ilgili ürüne uyarlayabilmeli ve orijinal açıklamalar bulabilmelisiniz.

ne kadar kazanabilirsin

Bir ödev için genellikle yazılı kelime başına ödeme alırsınız.Müşteri / -in ve metninizin kalitesine bağlı olarak kelime başına fiyat değişir. İşe girdiğinizde, kelime başına yaklaşık üç kuruş bekleyin


İpucu

Bir müşteri için yazmak istemiyorsunuz, bunun yerine kendi konularınız üzerinde mi çalışmak istiyorsunuz ? O zaman sadece kendi e-Kitabınızı yayınlayın.Kitabınızı online olarak basmak için büyük bir yayıncıya ihtiyacınız yok. Sen edebilirsiniz yayımlamak bunu kendiniz ve teklif onu çeşitli perakendeciler.

Fiyatı kendiniz belirlersiniz. Hangi bayiye sattığınıza bağlı olarak, satılan her kopya için belirli bir kısmı vermeniz gerekir. Ayrıca vergileri de kesmeniz gerekir, böylece sonunda genellikle satış fiyatının en fazla yüzde 70'ini alırsınız.


İnternetten tasarruf edin

Sadece internetten para kazanmanın birçok yolu değil, aynı zamanda para biriktirmenin de birçok yolu vardır.Tasarruf için en iyi ipuçlarından biri düzenli olarak kuponları öğrenmektir.Birçok web sitesi, giyimden uçak biletlerine ve DSL sözleşmelerine kadar çok çeşitli şeyler için kuponlar sunar.Bir öğrenci olarak, özel öğrenci indirimlerine de bakabilirsiniz. Burada da birçok mağaza için genellikle online özel teklifler vardır.

Ayrıca teklifleri karşılaştırarak ve en ucuzunu seçerek online olarak tasarruf edebilirsiniz.Bu, cep telefonu tarifeleri, elektrik sağlayıcıları veya çek hesapları dahil olmak üzere farklı kategorilerde çalışır.İkincisi ile sadece para biriktirmekle kalmaz, aynı zamanda bir veya diğer bonusu da toplayabilirsiniz. Bankalar, onlarla bir çek hesabı açtığınızda size para ödeyecektir.

Sık Sorulan Sorular: İnternetten para kazanmayla ilgili en önemli sorular

İnternetten para kazanmak istiyorum ama nasıl başlayacağım?

Öncelikle ne kadar zaman ayırabileceğinizi ve yatırım yapmak istediğinizi ve parayı nasıl kazanmayı düşündüğünüzü düşünmelisiniz.Örneğin bir metin yazarı olarak aktif olarakçalışmak istiyorsunuz yoksa nakit geri ödeme promosyonları veya bitcoinler gibi pasif avantajları kullanmayı tercih ediyorsunuz ? Hayatınıza ve fikirlerinize uygun yöntemlerden birini veya birkaçını seçmelisiniz.

İnternetten en kısa sürede nasıl para kazanabilirim?

Birçok şey için önce biraz teslim süresine ihtiyacınız var ya da daha fazla araştırmanız gerekiyor. Özellikle tam zamanlı işlerde büyük parayı hemen alamazsınız. İlk ödemenize olabildiğince çabuk ihtiyacınız varsa, anketler veya mikro işler tam size göre. Bunu kayıt olduktan hemen sonra yapmaya başlayabilirsiniz.

İnternetten para kazanırsam vergi dairesine kaydettirmem gerekir mi?

Bu, online para kazanmayı nasıl seçtiğinize bağlıdır. Eski kıyafetlerini internetten satan veya para iadesi kampanyaları kullanan hiç kimse bunu vergi dairesine bildirmek zorunda değildir. Ancak, işinizle ayda 450 Euro'dan fazla kazanıyorsanız veya internette tam zamanlı çalışıyorsanız, bunu sağlık sigortanıza ve vergi dairesine bildirmeniz gerekir. Çünkü ister dışarıda bir işten para kazanın, ister internetten kazanın bu durumda hiç fark etmez.

18 yaş altı internetten para kazanabilir miyim?

Evet. Bu metinde sunulan seçeneklerin çoğu için 18 yaşında olmanız gerekmez. Farklı sağlayıcılara kaydolursanız, tam hüküm ve koşulları bulacaksınız. Örneğin birçok portalda anket doldurmaya 16 yaşından itibaren izin verilmektedir.

İnternetten Para Kazanmak Yasal mı?

Evet. Burada sunulan seçeneklerin tümü tamamen yasaldır. Tabii ki, internette gizlenen şüpheli sağlayıcılar da var.Bu nedenle kendinizi iyi bilgilendirmeli ve hızlı bir şekilde büyük para vaat eden tekliflere kanmamalısınız.

Yorumlar